Υπηρεσίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Chip Tuning

Βελτίωση αναβάθμιση εγκεφάλου (ECU Remap) για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων:

Με το ECU Remap αναφερόμαστε στην αλλαγή ή την τροποποίηση του λογισμικού (software) στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου (ECU) του αυτοκινήτου για να επιτύχουμε την καλύτερη απόδοση, αύξηση ιπποδύναμης και ροπής, ούτως ώστε να έχουμε περισσότερη δύναμη, καθαρότερες εκπομπές καυσαερίων και καλύτερη οικονομία καυσίμων.
Οι σύγχρονες ECU μπορούν να επαναπρογραμματιστούν απλά με την ενημέρωση του λογισμικού τους μέσω θύρας OBDII , χρησιμοποιώντας ειδικά OBD Flash tools ή σε μερικές περιπτώσεις ο επαναπρογραμματισμός γίνεται με την ECU στον πάγκο (service mode,bench mode).
Η ηλεκτρονική μονάδα έλεγχου (ECU) σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο, μαζί με την προηγμένη τεχνολογία του κινητήρα, την καθιστά ικανή να ελέγχει πολλές πτυχές της λειτουργίας του κινητήρα, όπως ο συγχρονισμός του σπινθήρα,έγχυση καυσίμου,έλεγχο πεταλούδας γκαζιού , το συγχρονισμό των βαλβίδων, το boost control (σε turbo κινητήρες ), το ABS, την αυτόματη μετάδοση, τον αισθητήρα ταχύτητας (εάν εξοπλίζονται), το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου σταθερότητας (ESP) κ.τ.λ.
Οι λόγοι για να επαναπρογραμματισουμε ένα Εγκέφαλο (ECU REMAP)
είναι:

  • Αύξηση της ιπποδύναμης και της ροπής
  • Tοποθέτηση turbo
  • Μετατροπή του κινητήρα
  • Mετατροπή της εισαγωγής
  • Tροποποιήσεις στην εξάτμιση του αυτοκίνητου (de cat)

Αυτές οι τροποποιήσεις αλλάζουν τον τρόπο λειτουργίας του κινητήρα, αναγκάζοντας συχνά την αναλογία αέρα – καυσίμου να αλλάξει. Χωρίς επαναχαρτογράφηση των καυσίμων, μερικά από τα κέρδη απόδοσης από τις τροποποιήσεις δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.
Με το ECU remap μπορεί να πραγματοποιηθεί καλύτερη απόδοση και υψηλότερη ροπή με ελάχιστη κατανάλωση καυσίμων.
Η ADN Racing Team αναλαμβάνει τον επαναπρογραμματισμό σε όλους τους τύπους εγκεφάλων για όλες τις μάρκες των οχημάτων με στόχο την αύξηση της ιπποδύναμης και της ροπής , μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση καυσίμου, χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με ειδικά διαμορφωμένο λογισμικό.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της ADN Racing σας προσφέρει εγγύηση , αξιοπιστία και άριστα αποτελέσματα
Στην ADN Racing Team εκτός από την αναβάθμιση,τον ποιο προσφάτων μοντέλων
αναλαμβάνουμε, επίσης τον Προγραμματισμό (chip tuning) με ειδικά μηχανήματα,
παντός τύπου Εγκέφαλων παλιάς γενιάς για αυτοκίνητα με Chip και έτος 1988-2005
AUDI,BMW,FIAT/LANCIA,HONDA,NISSAN,OPEL,PSA,VAG GROUP
κ.τ.λ.π