Υπηρεσίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δυναμόμετρο

Η ADN έχει στη διάθεσή της ιδιόκτητο δυναμόμετρο  τελευταίας τεχνολογίας  Dynostar 2WD με δυνατότητα μετρήσεων για αυτοκίνητα με μπροστινή ή πίσω κίνηση των τροχών. Ωστόσο, δυναμομέτρηση μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε αυτοκίνητα 4X4 με ηλεκτρονικό διαφορικό τύπου HALDEX ή TRANSFER BOX όπως το group VAG, BMW, MB, RANGE ROVER. Ο προγραμματισμός Εγκεφάλων για αύξηση ιπποδύναμης πραγματοποιείται από εμάς, δίχως παρενέργειες και αναμμένα λαμπάκια (CHECK ENGINE) κινητήρα. Δε χρησιμοποιούμε έτοιμα προγράμματα  (ΚΟΝΣΕΡΒΑ) από άλλες εταιρείες όπως κάνουν οι περισσότεροι.
Η ADN έχει στη διάθεσή της ιδιόκτητο Δυναμόμετρο dyno τελευταίας τεχνολογίας Dynostar 2WD.Προγραμματισμός Εγκεφάλων για αύξηση ιπποδύναμης ροπης.

Δυνατότητες μετρήσεων παντός τύπου οχημάτων Ι.Χ, Pick Up, SUV όπως και VAN Ατμοσφαιρικά, Compressor, Turbo, Turbo diesel. Προγραμματισμός και ρύθμιση άγραφων εγκεφάλων και αγωνιστικών αυτοκίνητων

Διάγραμμα Ιπποδύναμης /Ροπής (HP/TORQ, LAMBDA, AFR) καθώς και πλήρης καταγραφή αισθητήρων το γνωστό Data Login.

Πριν από κάθε Αναβάθμιση του αυτοκινήτου, η ADN Racing Team καταγράφει πλήρως την καλή λειτουργία του κινητήρα με διάφορα τεστ που γίνονται στο δυναμόμετρο, σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης, και έπειτα από μελέτη των αποτελεσμάτων μεταβαίνουμε στην Αύξηση ιπποδύναμης, το γνωστό Dyno Tuning.

Πιστοποιημένο αποτέλεσμα με εκτύπωση διαγράμματος, άμεση και αισθητή διαφορά στο δρόμο από τον οδηγό.

Στη διάθεσή σάς για περισσότερες πληροφορίες.